You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Proizvodni pogon

Supporta sobna vrata su proizvod posvećenosti i vere u vlastite sposobnosti. Istrajnost u idejama i kvalitetu koji mora biti onakav kakav bismo svi želeli u našim domovima, kreirali su poslovnu ideju i princip Supporta kompanije. Energija mladog Supporta kolektiva unosi entuzijazam u poslovanje i doprinosi lakoći saradnje. Otvorenost i iskrenost kako u prezentaciji tako i u samom poslovanju postavili su za cilj zadovoljnog kupca koji potvrđuje svoje poverenje u Supporta vrata. Svaki element i dekor vrata ima lični karakter i istrajno i pažljivo je odabran sa namerom da svaki kupac koji u domu ima Supporta vrata dobije funkcionalan detalj zanimljive estetike, koji će godinama krasiti enterijer.

Zavirite u naš proizvodni pogon

PROIZVODNOG POGONA

Visoko automatizovan proizvodni proces u kome se sirov materijal mašinski obrađuje do krajnjeg proizvoda, Supporta sobnih vrata po meri.

Proizvodnja Supporta vrata se prostire na površini od 10.000 m2 i čini je visoko automatizovan proizvodni proces. Supporta vrata se ne proizvode od gotovih elemenata, već se sirov materijal mašinski obrađuje do krajnjeg proizvoda. Prerada se kompletno vrši u proizvodnom pogonu na specijalizovanim kompjuterskim mašinama i CNC obradnim centrima uz stalni akcenat na obučene operatere i mlad mašinski park.

Velika pažnja se posvećuje društvenoj odgovornosti i zaštiti životne sredine, pri čemu se u okviru proizvodnog procesa vrši i tretman otpada proizvedenog tokom prerade materijala. Na ovaj način se u potpunosti zatvara proizvodna celina – od nabavke sirovih materijala u velikim dimenzijama do proizvodnje finih elemenata Supporta sobnih vrata.

Uverite se u našu profesionalnost

Konstantno ulaganje u savremeni mašinski park i magacinske kapacitete, stalno unapređivanje proizvodnje, sertifikovanje proizvoda i procesa rada, praćenje trendova i temeljno poznavanje potreba kupaca pružaju Supporta sobnim vratima tržišnu prednost i omogućavaju konkurisanje na evropskom tržištu.


ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Ako ste arhitekta, građevinski investitor ili preduzimač očekujemo vas na konsultacijama koje možete da zakažete odmah.

ZAKAŽITE
POŠALJITE UPIT