ČETIRI ZNAKA DA JE VREME DA PROMENITE SOBNA VRATA
POZOVITE NAS

ČETIRI ZNAKA DA JE VREME DA PROMENITE SOBNA VRATA

12.4.2022.

Znakovi da je vreme da promenite sobna vrata u svom domu su jednostavni i jasni, a otkrivamo vam ih u našem novom blogu.

Svakom domu je, pre ili kasnije, potrebna određena promena. Ako ste već promenili boju zidova, uneli novi nameštaj ili napravili novi raspored postojećeg, vreme je da razmišljate o promeni sobnih vrata. Iako se na taj korak ne odlučujete često, pojedini znakovi pokazuju da je vreme za promenu unutrašnjih vrata u vašem domu, a mi vam danas otkrivamo četiri očigledna razloga.

Pročitajte naše savete i, ako ste pronašli bar jedan koji odgovara situaciji u vašem domu, vreme je da krenete u pretraživanje naše ponude.

Da krenemo...


Vaša sobna vrata više ne izgledaju kao kada ste ih kupili

Ako su vrata u vašem dobu izgubila prvobitan izgled i više ne izgledaju tako lepo kao kad ste ih kupili, vreme je da izaberete nova. Zašto da ih popravljate, prefarbate, šmirglate i lakirate, kad možete pronaći veoma povoljna Supporta sobna vrata i svom domu dati potpuno novi izgled i šmek!

Dobra vest je da su modeli naših sobnih vrata proizvedeni od medijapana i da možete birati između tri njihove varijante na osnovu završne obrade. S jedne strane tu su sobna vrata presvučena zaštitnom 3D folijom nemačkog dobavljača. Vratno krilo ispunjeno je natron saćem i isporučuju se sa ugrađenom AGB bravom i tri brodske šarke.

Drugi izbor su vrata presvučena CPL laminantnom folijom, namenjenom za površine koje zahtevaju veći stepen površinske zaštite. AGB magnetna brava mašinski je ugrađena u vratno krilo.

Treća varijanta za koju se možete odlučiti su PU farbana vrata, koja su farbana poliuretanskom bojom, dok je ram krila od drveta. Vrata imaju panel krila sa četiri horizontalne kanalure i AGB magnetnu bravu koja je, kao i kod prethodnih modela, mašinski ugrađena u vratno krilo.


Vašem domu je potrebno renoviranje ili adaptacija

Renoviranje stana uvek je razlog više da zamena sobnih vrata bude jedna od promena koje ćete uneti u svoj novi ili stari dom.

U našoj ponudi možete pronaći toliko različitih tipova sobnih vrata, da ćete njihovom zamenom i odabirom nekog novog modela, koji do tog trenutka niste imali, vašem domu dati novu atmosferu, vizuelno ga proširiti ili jednostavno ulepšati.

Ako tome dodate i zamenu ostalih detalja u stanu, kao što je boja nameštaja ili boja zidova, budite sigurni da ćete se osećati preporođeno, kao da ste ušetali u potpuno novi dom.


Imali ste poplavu u stanu

Nadamo se da ovo nije razlog zbog kog morate da promenite sobna vrata, ali nisu retki slučajevi u kojima je poplava u stanu glavni razlog za to. Vlaga kojom su se vrata nakupila tokom poplave mogu ih deformisati i poprilično oštetiti, pa ona više neće biti za upotrebu, a i neće izgledati lepo.

Ako vas je ova ili neka druga nezgoda i situacija u vašem stanu naterala na ovu promenu, imajte na umu da je svaki problem rešiv i da to rešenje može biti povoljno i veoma kvalitetno.


Renovirate staru kuću ili stan

Ako ste nedavno kupili ili nasledili staru kuću ili stan, gotovo smo uverenu da su stara stolarija, nameštaj i unutrašnja vrata nešto što vas je dočekalo. Nema razloga da čekate momenat završetka radova – odmah možete krenuti u potragu za novim sobnim vratima.

Ukoliko ste unajmili arhitektu da preobrati vaš novi dom, onda je sigurno napravio raspored ili barem okvirni plan izgleda prostorija. Boju zidova i izgled nameštaja ste zamislili u glavi prvog trenutka kad ste ušli u kuću (znamo da je taj korak završen, jer je logičan i normalan), pa na osnovu toga možete da naručite i odaberete sobna vrata po vašoj meri.

Bilo da su ona standardna, sa staklenim panelima, dvokrilna ili klizajuća, biće pun pogodak za vaš novi dom!


Zašto to treba da budu Supporta sobna vrata?

Zato što su visokootporna, kvalitetna i unikatna. I detalji mnogo govore o njima!

Magnetna brava AGB minimalističkog dizajna, omogućuje precizno i bešumno zatvaranje. Pored toga, ova vrata karakteriše i štelujući dovratnik za debljinu zida od 8 cm do 29 cm, mada su na zahtev moguće i debljine veće od 29 cm.

Vrata se isporučuju sa tri inox šarke i univerzalna su, pa smer otvaranja možete odrediti prilikom montaže. Atestirana su i sertifikovana na IMS-u i podjednako pogodna za stambene, poslovne i javne objekte sa uobičajenim i intenzivnijim načinom eksploatacije.

Više nema razloga da odlažete kupovinu novih unutrašnjih vrata. Naručite ih danas.