KUPUJETE STAN? OVO SU SOBNA VRATA KOJA TREBA DA IMATE NA UMU
POZOVITE NAS

KUPUJETE STAN? OVO SU SOBNA VRATA KOJA TREBA DA IMATE NA UMU

2.4.2022.

Izbor novih sobnih vrata, čini se, nikada nije bio lakši. Ali i nikada teži! Toliko je različitih modela, boja, detalja na koje treba da obratite pažnju, da vam je pomoć prilikom izbora preko potrebna.

Vrata treba da budu funkcionalna, ali i da ispune sve vaše estetske kriterijume, te da se savršeno uklope u prostor koji (pre)uređujete. Da bismo vam olakšali izbor, u današnjem blogu otkrivamo koja to‚ sobna vrata treba imati na umu prilikom kupovine novog stana, uz savete za prostorije koje bi ona trebalo da razdvajaju.

Ove savete mogu pročitati i svi koji su u potrazi za novim unutrašnjim vratima, kojima žele da oplemene svoj dom, poslovni ili bilo koji drugi prostor.

Klasična sobna vrata – savršen model za odvajanje prostorija u kojima vam je potrebna privatnost

Spavaće sobe ili kupatilo prostorije su u stanu za koje su savršen izbor klasična sobna vrata.

Izrađen od medijapana i presvučen CPL laminantnom folijom, ovaj tip sobnih vrata potpuno je univerzalan, što ga čini proverenim izborom za prostorije u kojima vam je potrebna dodatna privatnost i odlična izolacija.

Dobra vest je da se SUPPORTA klasična ‚sobna vrata mogu prilagoditi različitim debljinama zidova, a sami možete određivati i smer u kojem će se ona otvarati. Dostupna u više različitih boja, ova vrata će dati dozu elegancije svakom enterijeru.

Vrata sa nadsvetlom – za dašak svetla u zatvorenim prostorijama

Ukoliko imate kupatilo koje nema prirodnu svetlost ili želite da svom hodniku date malo svetla iz susednih prostorija, unutrašnja vrata sa nadsvetlom su tu da to urade na pravi način. Diskretna su, a veoma efektna i praktična. Mogu se uklopiti uz svaku debljinu zida, što ih čini maksimalno funkcionalnim za sve prostorije, ambijente, kućne i poslovne prostore.

Vrata sa nadsvetlom mogu biti interesantan izbor i za vašu kućnu kancelariju ili radnu sobu, zato što će vam dati neophodnu privatnost i zvučnu izolaciju, a ujedno povezati sa „spoljnim svetom“ u vašem stanu.

Klizna vrata – model koji savršeno razdvaja sve prostorije

Želite da potpuno odvojite dnevnu sobu od kuhinje i trpezarije ili da na najjednostavniji način razdvojite dve prostorije u svom stanu? Naš predlog za vas definitivno su klizna vrata. Iako se otvaraju i zatvaraju drugačije od standardnih vrata, taj detalj ih čini jedinstvenim i još praktičnijim, jer jednim povlačenjem možete dati potpuno drugačiju notu kompletnom prostoru. Idealna su i za pomalo rustične i retro enterijere, jer ih savršeno prate i upotpunjuju.

Naša preporuka su svakako SUPPORTA klizna vrata od medijapana, zato što su zaštićena od grebanja, habanja i drugih oštećenja. Na taj način se sprečava narušavanje njihovog izgleda grebanjem, do kog najčešće dolazi čestim prevlačenjem s jedne na drugu stranu, dok je dostupnost u različitim bojama još jedan benefit koji će vam omogućiti da ih lakše uklopite u kompletan ambijent.

Sobna vrata sa matiranim staklenim panelom – idealna za dnevne boravke

Kupili ste stan u kojem veliki hodnik razdvaja ulazna vrata od svih ostalih prostorija u stanu? U tom slučaju su naša preporuka za vas sobna vrata sa matiranim staklenim panelom. Idealna su za odvajanje hodnika i dnevne sobe, pa čak i za odvajanje hodnika od kuhinje i trpezarije, jer će pružiti neophodnu privatnost vama i vašim ukućanima (pa i vašim gostima).

Sobna vrata ovog tipa često obuhvataju više varijacija, a mi vam svakako preporučujemo da se odlučite za modele izrađene od medijapana i obložene zaštitnom folijom. Na taj način možete održati njihov kvalitet i lep izgled dug vremenski period.


Dvokrilna vrata

Bilo da su potpuno zatvorena ili da sadrže staklene panele na jednoj ili obema stranama, dvokrilna vrata su jedan od najboljih izbora koje možete da napravite ukoliko u unutrašnjosti svog novog stana želite da razdvojite dve prostorije sa širim prolazom između zidova. Pored njihove funkcionalnosti, na ceni je i njihova praktičnost, jer se ova vrata u svakom trenutku mogu otvoriti i zatvoriti prema vašim potrebama.

Osim što će se odlično uklopiti uz vaš stambeni prostor, dvokrilna vrata će na pravi način oplemeniti i vaše poslovne prostorije, pa eto još jednog razloga da ih uzmete u razmatranje.


Vrata sa staklenim otvorima

Iako se vrata sa staklenim otvorima često biraju kao ulazna vrata, ona mogu perfektno upotpuniti i unutrašnjost vašeg stana. Baš kao i kod dvokrilnih vrata, i kod ovog modela možete birati između vrata sa manjim otvorima, vrata sa otvorima koja imaju nadsvetlo ili staklene okvire sa strane. Da, ona takođe mogu biti dvokrilna, a mi vam preporučujemo da odaberete model i boju koji će se perfektno uklopiti uz enterijer.

Budite sigurni da ste. za koji god model da se odlučite, napravili pun pogodak!


Dodatni savet za vas

Kada kupujete nova ‚sobna vrata, uvek imajte na umu materijal od kojeg su ona napravljena. Sva SUPPORTA vrata izrađena su od medijapana i presvučena CPL laminantnom folijom koja pruža veći stepen površinske zaštite. Univerzalna su, sa mogućnošću da sami odaberete smer u kojem će se otvarati. AGB magnetna brava mašinski je ugrađena u vratno krilo, dok se štelujući dovratak savršeno prilagođava svim debljinama zida. Sva naša vrata su atestirana i serftifikovana na IMS-u, što je za vas garancija za njihovu dugotrajnost i kvalitet.

Kontaktirajte nas danas i odaberite model koji je baš za vaš stan!