PRIRODNE BOJE I TEKSTURE NIKADA NEĆE IZAĆI IZ MODE
POZOVITE NAS

PRIRODNE BOJE I TEKSTURE NIKADA NEĆE IZAĆI IZ MODE

15.11.2022.

Za prostore uređene na prirodan način često kažemo da imaju neutralan izgled. Drugim rečima, gotovo niko nikada ne bi rekao da takav enterijer nije lepo uređen. A da li enterijer uređen prirodnim bojama i teksturama može da postane dosadan ili da izađe iz mode? Iz ugla velikih ljubitelja dizajniranja enterijera, upravo ovo pitanje razmatramo u našem današnjem blogu.

Nema sumnje da neutralni uređeni prostori često blago deluju na raspoloženje, pa čak mogu imati i umirujuće dejstvo. To je mešavina zemaljskih tonova, blage i prirodne estetike koja je topla, prozračna i prijatna. Ljudi često strahuju da će ovakav dizajn enterijera rezultirati ravnim ili dosadnim prostorom. Međutim, kada se urede ispravno, neutralni enterijeri mogu postati svrsishodnim i puni karaktera. I budite sigurni, ovakav dizajn nikada neće izaći iz mode. Evo nekoliko brzih (ali trajnih) saveta koji će vam pomoći da postignete efekat o kome govorimo.


1. Nijanse i tonovi se pitaju da li je nešto skladno ili ne

Recimo da odaberete jaču boju (ili nijansu da budemo precizniji) koju volite i nabavite neki deo nameštaja u dnevnoj sobi u toj boji, na primer ugaonu garnituru ljubičaste boje. Da biste dodali trenutnu dubinu prostoru, izaberite druge delove u prostoriji koji su svetlijih prirodnih boja. Ovo stvara efekat slojevitosti koji dodaje dimenziju prostoriji. Na primer, možete izabrati sobna vrata jedinstvenog dekora sobnih vrata naše kompanije koji se zove Rockwood. Za dodatno uklapanje, možete izabrati jastuke za ugaonu garnituru u krem-sivoj boji koja bi savršeno istakla vaša nova unutrašnja vrata, a ceo prostor bi dobio potpunost i jedinstven izgled.


2. Tekstura kao komponenta uređenja prostora

Tekstura je super lak i pristupačan način da oživite neutralno uređen prostor. Najčešće teksture koje se ubacuju u dizajn enterijera su one koje imitiraju strukturu drveta. Površina neutralne boje koja je ulepšana i teksturom, daje određeni nivo topline i kontrasta. Pored toga, uz dodatne elemente, može dati prostoru karakter otmenosti i luksuza. Ovde nijansa zapravo nije toliko bitan detalj, jer pravi utisak stvara tekstura. Najviše prostora gde možete uneti teksturu u svoj prostor, daju sobna vrata. Mi bismo iz naše ponude izdvojili 5 dekora vrata sa CPL folijom koje možete pogledati u našoj ponudi, ali, budite sigurni, da će vam se svaka unutrašnja vrata svideti još više kada ih budete pogledali uživo, upravo zbog teksture koja ih krasi. Jedan od naših favorita kada je struktura u pitanju su unutrašnja vrata sa dekorom koji nazivamo Tabacco orah.


3. Tamno koje je i neutralno i efektno u isto vreme

Odličan način da ostanete dosledni prirodnim bojama, ali da stvorite jedinstven i nesvakodnevni izgled prostora je da ubacite tamne prirodne boje, poput tamne braon. Najbolji izbor za ovakvo uređenje su Supporta sobna vrata sa dekorom naziva Grafit na koji smo posebno ponosni. Kada god jedna ovakva unutrašnja vrata obogate neki prostor, on dobije potpuno novu dimenziju. Ova sobna vrata su odličan izbor i u slučaju da vam je cilj da prostoru date kontrast koji će podržati gotovo svaku vašu zamisao izgleda prostora.

Kontaktirajte Supporta prodajnog agenta putem telefona 034 200 378 ili putem mejla prodaja@supporta.rs i u dogovoru sa njim dobićete odgovore na sva pitanja kao i informaciju o Supporta ponudi i o vama najbližem Supporta prodajnom salonu.